Antall omkomne etter jordskjelvet og tsunamien som rammet Japan ventes å passere 1000, skriver det japanske nyhetsbyrået Kyodo.

«Grusomme nyheter. Mine tanker og bønner går til ofrene og deres familier.»

FADAMOR, kl 02.19

«Jeg håper det verste er over.»

ICURRY4ME kl 03.01

«Vet noen hva situasjonen er i Saitama? Jeg har familie der og har ikke kommet i kontakt med dem. Vær så snill, send meg en e-post hvis du har nyheter. Min adresse er …»

ERINICEROSE84 kl 02.31

«Gud velsigne deg, Japan.»

ASIANTOURIST kl 02.34.

«Min forlovede bor i Tohoku-regionen og der er det katastrofe. Så langt som til Tokyo er det galskap og kaotiske tilstander I forhold til transport. Flyplassen er stengt og det er mange passasjerer som venter på å komme ut av Japan.»

DELITACHAN kl 02.37.

«Jeg forsøkte å kontakte slektningene mine i både Japan og Okinawa, men fikk ikke kontakt med noen som kunne forsikre meg om at de er i god behold. Jeg brukte både mail og telefon. Det ringte, men ingen tok telefonen i den andre enden. E-posten så også ut til å gå gjennom, men jeg lurer på om de har strøm i områdene.»

THE MARION kl 02.38

«Min forlovede er i Sendai og sier det ikke er vann, elektrisitet, gass eller mat. På supermarkedet var det kun noen bokser med nudler. Det er så skremmende. Folk kommer seg ikke ut derfra. Det er trafikk-kaos på veiene og Sendai er en katastrofesone. Hans komputer og mobiltelefon er eneste måte å nå ham på.»

DELITACHAN kl 03.27.

«Min mann er i Tokyo, jeg i Beijing. Takk Gud for at jeg har fått kontakt med ham. Mine bønner går til ofre og familier.»

SPANISHEYEZ36 kl 03.32

Itsuo Inouye