– Det er med den dypeste smerte og sorg at vi kan fortelle at vi har funnet Tova Moberg død, sier politiets pressetalsperson, Christer Nordström, i regionen Mitt på en pressekonferanse i Hudiksvall tirsdag.

Liket av 19 år gamle Moberg ble funnet sent mandag kveld i en innsjø. Ifølge statsadvokat Ulf Back har den døde kvinnen ytre tegn til vold på kroppen, og politiet mistenker at kvinnen ble drept.

Saken er nå overført til statsadvokaten i Gävle, der det skal tas stilling til om siktelsen mot de tre unge mennene skal utvides.

De tre, som alle skal være i 20-årsalderen, ble brakt inn til avhør natt til mandag etter at øyenvitner hadde observert dem i en båt på en innsjø sør for Hudiksvall i Hälsingland. De skal da ha oppført seg mistenkelig.

I forbindelse med avhørene besluttet politiet å sikte dem for bortføring.

Samtidig var den unge kvinnen meldt savnet av sine foreldre. Moberg ble sist sett natt til søndag.

Politiet har ikke villet opplyse hvilken forbindelse det er mellom de tre unge mennene og kvinnen som nå er funnet død.

Leteaksjonen var mandag kveld rettet mot innsjøen og en gård som ligger ved innsjøen, og sent på kvelden fant de den døde personen som nå er identifisert som Tova Moberg. 19-åringen har ifølge Aftonbladet en kobling til gården via en bekjent, som bor på adressen.