Tiltalen mot Malmø-mannen er dyster lesning: Voldtekt, forsøk på voldtekt, grovt seksuelt misbruk av mindreårige, sex med mindreårige og overgrep.

Ifølge Aftonbladet er mannen tiltalt for å ha forgrepet seg på 38 jenter i alderen 12 til 18 år. Han vil i tillegg blir tiltalt for ytterligere 20 forhold.

Den svenske avisen skriver at saken kan være det mest alvorlige tilfellet av "nettovergrep" i svensk historie.

Manipulerende Aktor Ulrika Rogland beskriver mannen som svært manipulerende i sin kontakt med jentene. Hun mener han har store sosiale ferdigheter.

— Han har funnet en måte å ta kontakt med ungdommene, og snakke med dem om ting de er opptatt av, sier Rogland til det svenske telegrambyrået TT.

Ifølge tiltalen har mannen utgitt seg for å være «Alexandra» på diverse ungdomssider på nettet.

Der har han tilbudt jentene penger om de stiller opp på bilder i utfordrende posisjoner. Mannen har avtalt å møte jentene på hotell, eller hjemme hos seg selv.

150 jenter Ifølge tiltalen – som ble presentert på en pressekonferanse i dag – skal mannen ha hatt 150 jentenavn på datamaskinen da han ble pågrepet. Han skal ha laget profiler på samtlige jenter. Sjokkerte politibetjenter fant 15.000 bilder av jenter i diverse posisjoner.

30-åringen skal i flere tilfeller ha brukt vold mot jentene.

Mannen ble pågrepet i mars. Da hadde tre jenter allerede anmeldt han for voldtekt.