Tanten Tina Dugaard snakket på vegne av hele familien, og fortalte hvordan det går med Jaycees to døtre, som er elleve og 15 år gamle, som hun fikk med kidnapperen Phillip Garrido.

Phillip Garrido er tidligere straffedømt for seksuelt misbruk. Kona Nancy er også tiltalt for å ha holdt Jacyee og døtrene fanget i 18 år.

Vitner så kidnappingen

Jaycee ble bortført da hun gikk fra hjemmet sitt til bussholdeplassen i South Lake Tahoe i California 10. juni 1991.

Stefaren, Carl Probyn, fortalte da politiet at han så to fremmede personer som tok med seg den skrikende jenta inn i en bil og forsvant. På tross av flere vitneobservasjoner ble aldri Jaycee funnet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Politiet mener at Philip og Nancy Garrido begge deltok under kidnappingen for 18 år siden, og at de siden har holdt Jaycee fanget i bakgården. FOTO: EL DORADO COUNTY SHERIFF Ingen skole

— Ingen av barna til kvinnen har noen gang gått på skolen, og de har aldri vært hos legen, sier Fred Kollar, undersheriff i El Dorado County, ifølge nyhetsbyrået AP.

— De ble holdt helt isolert på hans eiendom, sier han.

Politiet mener at Jaycee ble holdt som sexslave i ekteparets bakgård.

Ifølge AP dukket kvinnen som hevder å være Jaycee på politistasjonen onsdag sammen med sine to barn – og ekteparet som nå er siktet for å ha kidnappet henne.

Traff mamma Torsdag ble Jaycee – nå 29 år gammel – gjenforent med sin mor.

— Hun er ved god helse, men det å leve i en bakgård de siste 18 årene setter sine spor, sier Kollar.

Han forteller at Jaycee bode i et lite uthus i bakgården – med en enkel dusj og strøm fra skjøteledninger.

— Omtrent som å være på camping, sier Kollar.

Hadde meldeplikt Ekteparet Philip (58) og Nancy (54) Garrido er arrestert og siktet for flere forhold knyttet til kidnapping og seksuelle overgrep.

Politiet sier at Nancy Garrido var sammen med ektemannen under kidnappingen av Jaycee i South Lake Tahoe for 18 år siden.

Et av spørsmålene som nå stilles er hvordan Philip Garrido kunne ha muligheten til å kidnappe Jaycee og holde henne fanget uten at noen merket dette.

Han er nemlig underlagt livslang meldeplikt etter tidligere dommer – blant annet for voldtekt.

Fikk besøk Fred Kollar sier at en tilsynsfører hadde besøkt ekteparet, men at vedkommende da ikke hadde lagt merke til noe spesielt .

Politiet etterforsker også om Garrido kan ha misbrukt sine to døtre seksuelt, men dette er ikke brakt på det rene ennå.