• Vi blir kapret, vi blir kapret, skrek den fortvilte flypassasjeren inn i mobiltelefonen. Minutter etterpå styrtet passasjerflyet, som angivelig var på vei mot Capitol Hill.

Ifølge flyselskapet United Airlines befant det seg 45 mennesker om bord i Boeing-flyet, som styrtet i nærheten av Pittsburgh.

Amerikanske medier spekulerer i om flyet var på vei til Washington. Spekulasjonene går ut på at flyet skulle styrte på Capitol Hill — hvor den amerikanske kongressen holder til. På til Washington skal imidlertid noe ha skjedd med flyet.

Like før styrten, ringte en av passasjerne om bord til en nødtelefon.

— Vi blir kapret, vi blir kapret. Flyet er i ferd med å styrte, skrek mannen fra flyets toalett, og fortalte at han hørt en eksplosjon.

Deretter mistet mannen kontakten med nødtelefonen.

Styrten i Pennsylvania var en av fire i USA tirsdag. To United Airlines-fly og to American Airlines-fly ble brukt i tidenes verste terroraksjon.

De to American Airlines-flyene styrtet inn World Trade Center. Hvor mange som ble drept, er ikke klart. Myndighetene i USA frykter likevel at flere tusener har mistet livet.

45 OMKOM: Ifølge flyselskapet United Airlines befant det seg 45 mennesker om bord i Boeing-flyet, som styrtet i nærheten av Pittsburgh.