— Vi har navn som leder i visse retninger som kan løse saken. Det er navn knyttet til eksplosjonen som kan gi informasjon, sa en talsmann for politiet, Yatim Suyatmo, til nyhetsbyrået Reuters. Han ville ikke oppgi noen av navnene eller gi flere opplysninger.

Flere indonesiske ministere varsler en kraftig intensivering av jakten på hjemlige terrorister. -Nok er nok, sa sikkerhetsminister Susilo Bambang Yudhoyono.

Indonesias regjering frykter ifølge Yudhoyono at olje- og gassinstallasjoner kan bli nye terrormål.

Minst 27 avhørt Minst 27 personer er avhørt etter terrorattentatet, skriver avisen Jakarta Posts nettutgave med henvisning til offisielle opplysninger fra politiet.

De fleste av de avhørte er vitner som var i nærheten av eksplosjonsstedet, opplyser det indonesiske politiets talsmann, generalinspektør Saleh Saaf. Flere vil bli avhørt, sa han.

En sikkerhetsvakt som antas å være et sentralt vitne, er ennå ikke avhørt fordi han blir behandlet på sykehus. Indonesisk politi har sendt fire etterforskningsgrupper til Kuta på å granske attentatet.

Internasjonal politibistand

Indonesisk politi får hjelp fra flere andre land i etterforskningen, opplyser internasjonale medier.

Det amerikanske føderale politiet FBI og det australske føderale politiet opplyste mandag at de har sendt til sammen 44 etterforskere og identifiseringseksperter til Bali. Britiske Scotland Yard har likeledes tilbudt seg å hjelpe til i etterforskningen.

Det tyske kriminalpolitiet BKA har også sendt en spesialenhet til Bali for å hjelpe til med identifisering av ofre, skriver nyhetsmagasinet Der Spiegels nettutgave.

(NTB)