En terrormistenkt mann ble fredag kveld arrestert i Stockwell, sør for London, opplyser politiet i den britiske hovedstaden lørdag.

Mannen settes i forbindelse med torsdagens forsøk på å gjennomføre enda et terrorangrep mot Londons kollektivnett. Han er den andre mannen som er pågrepet i saken.

Mannen som ble arrestert tidligere på dagen fredag, skal nemlig være mannen som prøvde å utløse en sprengladning på buss nummer 26 i Øst-London, skriver The Sun i dag. Avisen henviser til «høytstående sikkerhetskilder».

«En tatt....tre igjen», er overskriften på avisas førsteside lørdag over et bilde av mannen som blir kjørt bort, ikledd en hvit kjeledress av plast for å beskytte eventuelle spor på klærne hans.

Bildet er altfor dårlig til å se om mannen ligner på den etterlyste mannen på bussen som politiet sendte ut bilde av tidligere.

Ingen andre britiske aviser har skrevet at den anholdte mannen er en av de fire bombemennene. En talskvinne for politiet sier at mannen er arrestert i henhold til antiterrorloven av 2001 som gjelder den som medvirker til terroraksjoner.

Beboerne i en blokk med leiligheter i Lambeth i nærheten av Stockwell-stasjonen fortalte hvordan væpnet politi stormet leiligheten og førte mannen bort. Det var like ved at politiet skjøt og drepte en mann på t-banestasjonen.

TO TATT: Politiet har offentliggjort disse bildene av fire menn som er mistenkt for å ha stått bak torsdagens angrep. Det er ikke kjent om det er noen av disse som er pågrepet.