Han er far til Emilie (6). Hun var ett av barna som ble drept i skolemassakren i USA fredag, ifølge Aftenposten.

Dagen etter at han mistet datteren, lot han seg intervjue. Han uttrykte medfølelse med de pårørende.

— Det inkluderer også familien til skytteren. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig denne hendelsen må være for dere. Jeg vil at dere skal vite at vår kjærlighet og støtte går til dere også, sa han.

DRAPSMANNEN: Adam Lanza.

Kjempet mot tårene

Han fortalte om datteren sin Emilie.

— Hun hadde alltid noe fint å si om alle. Hennes kjærlighet og den styrken hun ga oss var utrolig. Hun er en fantastisk person. Jeg er så velsignet som får være hennes far, sa han.

Han sa videre at datteren alltid bar med seg tegnesaker. Hvis noen følte seg nedfor, skyndte hun seg og tegnet en tegning til dem. Hun tok seg av de to yngre søstrene sine.

— Min datter Emily ville vært en av de første til å gi støtte og kjærlighet til alle ofrene, sa han mens han kjempet mot tårene.

Bedre mennesker

Parker sier at han ikke er sint på gjerningsmannen

— Han brukte sin frie vilje. Gud har gitt oss alle fri vilje til å gjøre hva vi vil og kan ikke ta den vekk. Han brukte sin vilje på den måten. Jeg er ikke sint fordi jeg vet at jeg har min frie vilje til å bruke denne hendelsen til å gjøre det jeg kan for å sikre at min kone og døtre blir tatt hånd om. Og hvis det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe andre, hvem som helst, hvor som helst og når som helst, vil jeg gjøre det.

— La ikke dette bli noe som definerer oss, men inspirerer oss til å bli bedre og mer ydmyke mennesker, sa Parker.

Robert og konen Elissa Parker fortviler etter at det er klart at deres datter Emilie ble drept i skolemassakren i USA.
AP / NTB SCANPIX