Bakgrunnen for Clintons raseri er en informasjonsfolder som Obamas valgkampapparat har sendt rundt til velgerne. Clintons helsepolitikk blir kraftig kritisert i folderen, det samme gjør handelspolitikken hennes.

Fremstøtet har fått Clinton til å se rødt, og hun beskylder nå rivalen for å ha fremsatt «skamløse løgner».

– Skam deg, Barack Obama. Det er på tide at du driver en kampanje som lever opp til det du preker. Det er hva jeg forventer av deg, sa en opphisset Clinton mens hun viftet med av folderne lørdag.

– Senator Obama vet veldig godt det er ikke er sant at helseplanen min tvinger folk til å kjøpe forsikring selv om de ikke har råd til det. Dette er skamløs løgn, og likevel fortsetter han å bruke millioner av dollar på å gå videre med løgnene, fremholdt hun og ba Obama møte henne til en debatt om valgkampstrategien hans.

Obama har vunnet elleve nominasjonsvalg på rad, og presset på Clinton er stort før de avgjørende valgene i Texas og Ohio 4. mars.

Illinois-senatoren sa lørdag at både han og Clinton har «en god plan» for en reform av helsevesenet, men at han er rette mannen til å gjennomføre endringene som trengs. Clinton har allerede prøvd, uten at hun lyktes, med å gjennomføre en helsereform mens mannen Bill var president, mener Obama.

RASER: Hillary Clinton raser etter at Barack Obamas valgkampapparat har sendt ut en folder til velgerne der Clintons helsepolitikk kritiseres.
TOM UHLMAN