Lurer du på noe i forbindelse med USA-valget? Vår ekspert svarer deg under innspurten tirsdag kveld. Send inn spørsmål nå!

— Det er en realistisk sjanse for at vi vinner, sier nestleder Frank Donatelli i det republikanske partiet til politico.com.

Han mener at omtrent alle meningsmålinger har overrepresentert demokratiske velgere, og at støtten til Obama dermed har blitt overdrevet.

Les også:

Her er den neste presidentens utfordringer

Donatelli ser for seg at McCain kan vinne alle svingstatene: Florida, Ohio, Virginia, North Carolina og kanskje også Pennsylvania.

Flere republikanere tror på et tettere race enn meningsmålingene viser, melder politico.

— Vi er vitne til et av de største comebackene siden John McCain vant primærvalget, sier McCains kampanjeleder Rick Davis.

McCain har kalt seg selv «The Comeback Kid» den siste tiden, men ikke alle har tro på at han kan vinne valget i dag. For å ta de 270 valgmennene han trenger, må McCain vinne flere store stater som enten er på vippen mellom de to kandidatene, eller som vipper mot Obama.

— Både matematisk og organisatorisk så ser det umulig ut, sier en mer pessimistisk John Weaver, som ledet McCains presidentkampanje i 2000.

Her kan du selv leke deg med ulike scenarier:

Hvem tror du blir USAs neste president? Si din mening i kommentarfeltet!

COMEBACK KID? McCain-kampanjen hevder meningsmålingene er feil, og har klokkertro på seier i natt.
BRIAN SNYDER