• De var besatt av Satan, sier 33-åringen.

Politiet i Washington gjorde et grusomt funn da de onsdag skulle plukke opp den 33 år gamle Banita M. Jacks i sitt hjem – likene av de politiet tror er kvinnens fire døtre.

Jentene skal ha vært fem, seks, 11 og 17 år gamle – og likene var i ferd med å gå i oppløsning da de ble funnet fordelt på to soverom.

De kan ha ligget døde i hjemmet sitt i så lenge som åtte måneder, skriver New York Times i dag. Huset ligger i bydelen som beskrives som Washingtons fattigste og mest voldelige.

Demoner

33-åringen ble fremstilt for fengsling i Washington i går. Hun benekter å ha drept jentene, og hevder de var besatt av demoner.

Rettsmedisinerne mener femåringen er drept av et slag mot bakhodet eller kveldning, mens den eldste datteren hadde tre knivstikk på kroppen. Seksåringen og 11-åringen skal også ha blitt kvalt.

Ifølge etterforskerne har Banita Jacks forklart at hun stoppet å gi barna mat i september og at alle skal ha dødd i søvne.

Borgermester Adrian M. Fenty lovet på en pressekonferanse i natt full gjennomgang av hvordan skole— og sosialmyndigheter har håndtert den tragiske saken.