Flyet, som ifølge CNN skal ha hatt 131 personer om bord, var på vei fra Karachi da det styrtet i et boligområde nær Chaklala i byen Rawalpindi like før landing. Ifølge lokalt politi er det ingen sjanse for å finne overlevende.

Bilder fra lokale TV-stasjoner viste fredag pakistanske redningsmannskaper som lette i stummende mørke etter overlevende. Flydeler lå spredt over et stort område.

Ifølge pakistansk politi brøt det også ut brann like etter styrten.

— Vraket står i flammer, flyet er helt ødelagt, sier polititjenestemannen Saifur Rehman.

Den pakistanske forsvarsministeren Chaudhry Ahmed Mukhar sier til BBC at flyet tok fyr i lufta.

Beredskap

Store redningsmannskaper ble sendt til området, og alle sykehusene i Islamabad og Rawalpindi ble satt i kriseberedskap, opplyser statlig fjernsyn.

Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til flystyrten, men det var svært dårlig vær i området. Ifølge lokale medier var det svært dårlig sikt, og det var også meldt om torden.

Flyet, av typen Boeing 737 som tilhører det pakistanske flyselskapet Bhoja Airline. Selskapet startet sine flyginger tidligere denne måneden etter å ha vært ute av drift i 12 måneder.

Ifølge den pakistanske TV-kanalen Geo Pakistan hadde flyet fått grønt lys for landing, men mistet kontakten med kontrolltårnet bare minutter før styrten.

Tok fyr

Ulykkesstedet skal ligge i nærheten av boligområdet Baria Town, skriver BBC.

Ifølge AFP er flyulykker relativt sjeldne i Pakistan. I 2010 styrtet et Airbus 131 passasjerfly i åsene utenfor Islamabad. Alle de 152 som var om bord, omkom. (©NTB)