Ifølge Antinori skal den kinesiske legen Guang Zhou ha ledet kloningseksperimentet. Hun skal angivelig legge frem sitt arbeid i et medisinsk fagtidsskrift om ikke lenge, forteller Severino Antinori til den italienske avisen "Il Tempo".

Den klonete babyen skal ha blitt født ýmellom 20. og 22. januar. Antinori opplyste i november at en klone-baby ville bli født i januar. Han hevdet den gang at det ville bli verdens første.

Antinori har senere sådd sterk tvil om påstanden fra Raelian-sekten om deres vellykkede klone-program. Sekten hevder at den har brakt tre klonete barn til verden, men har nektet å la andre undersøke påstandene.

Ifølge den meget omstridte, italienske gynekologen ble det tatt i bruk en helt ny metode under den på-stått vellykkede kloningen i Kina. Han skal selv ikke ha vært direkte involvert i arbeidet, men mer ha fungert som rådgiver.

Antinori har en rekke ganger hevdet at flere kvinner er svangre med klonete fostre. Han har aldri tidligere villet si i hvilke land kloningsforsøkene finner sted.

En rekke internasjonale eksperter har gjentatte ganger sådd tvil om den italienske legens trover-dighet.

NYE PÅSTANDER: Det er ikke første gangen at den italienske legen Severino Antinori hevder at en klone-baby er født. <BR/>FOTO: AP/SCANPIX