Resultater/livescore To norske er med i Annika Sörenstams turnering som spilles på Barsebäck i Sverige denne uken. Foruten Norges suverent beste spiller er også Lill Kristin Sæther med. Suzann Pettersen kommer rett fra British Open der putteren ødela turneringen for henne.

- Kjennes bedre ut

- Spillet var bra, men puttene ville ikke i. Denne uken kjennes alt bedre ut, sier Tutta i en chat på Golf.se. Etter de fantastiske månedene tidligere i år har ikke spillet hennes sittet like godt i det siste, men det eneste som mangler er bedre putting. Sæther stiller nok med litt andre forventninger til turneringen. Etter en meget svak sesongstart har det gått mye bedre i sommer. For en måned siden gjorde hun sin beste turnering på Europatouren med en 20. plass.

Flere store stjerner

Tutta starter klokken 08.20 på torsdag, mens Sæther går ut en time senere. Flere store stjerner er med i turneringen. Verten Annika Sörenstam er selvfølgelig en av favorittene, men får tøff kamp. LPGA-spillere som Stacy Prammanasudh, Laura Diaz, Brittany Lincicome og Karin Koch er også med.