Han sa også at etterforskerne nå arbeider med 96.000 tips og mulige ledetråder, og at et nytt datavirus kalt Nimda ser ut til å overlesse PC-er med arbeid. Han sa at det på det nåværende tidspunkt ikke er noe som knytter viruset til terrorangrepene.

Avgangen kansellert

Tirsdag skrev avisen Chicago Tribune at flere personer som hadde billetter til et rutefly fra Boston, muligens planla å kapre det.

American Airlines flight 43 skulle tatt av 25 minutter etter at American Flight 11 tok av ý flyet som senere braste inn i det første tårnet på World Trade Center i New York. Avgangen ble imidlertid kansellert på grunn av mekaniske problemer.

FBI har vært meget interessert i navn på personer som var om bord på fly som allerede var på vingene da det første angrepet ble gjennomført.

Ingen dukket opp

Ingen av passasjerene som FBI har registrert, dukket opp igjen da amerikansk luftrom ble gjenåpnet i slutten av forrige uke, skriver avisen.

Mandag opplyste FBI at 49 personer er pågrepet for å bli avhørt i forbindelse med forrige ukes kapringer, da fire fly styrtet med korte mellomrom og traff World Trade Center i New York og Pentagon i Washington. Kun én person er så langt arrestert. Han var i besittelse av falske pilotpapirer.

FLERE FLY: USAs justisminister, John Ashcroft, kan ikke utelukke at terroristene planla å kapre flere fly enn de fire som styrtet i New York, Washington og Pennsylvania tirsdag 11. september.
Foto: REUTERS