Tidligere i uken reiste Grassl hjem til Prosdorf i Bayern i Sør-Tyskland, og det varte ikke lenge før britiske journalister hadde funnet veien til landsbyen. De ville vite mer om mannen som i april i år ble funnet gjennomvåt og dypt deprimert på en sørengelsk strand.

— Min sønn er ingen bedrager, sier pappa Josef Grassl til den høyst seriøse London-avisen Daily Telegraph. Familiens advokat Christian Baum avviser ifølge tabloiden The Sun rykter om at sykehuset der Andreas behandles, nå krever en stor sum i erstatning.

Josef Grassl forteller også at mens britiske og andre europeiske medier var fulle av stoff om «pianomannen», ante familien ikke noe om sønnens kjendisstatus. - Vi arbeider svært hardt her på bondegården vår og har ikke tid til å lese aviser eller se fjernsyn, sier han.

Pappa Grassl er også svært takknemlig over behandlingen sønnen fikk på Little Brook-sykehuset i det sørengelske grevskapet Kent. Når tiden er moden, vil ha ta med seg sønnen og reise til sykehuset for personlig å takke for hjelpen, sier han til avisen Daily Mirror.

pianomannen
MIKE GUNNILL