Flere blogger og medier, deriblant Times Live, melder at Muammar Gaddafis sønn Khamis Gaddafi omkom på sykehus etter at han pådro seg brannskader under et kamikazeangrep mot Bab Al-Aziziya lørdag.

Meldingen, som skal stamme fra opposisjonen, er høyst ubekreftet.

Ifølge The Guardian, som også viderebringer informasjonen, har to ulike nyhetsorganisasjoner meldt om at en av Gaddafis sønner var alvorlig skadet.

Nyhetskanalen al-Arabiya skal ha meldt at én av Gaddafis syv sønner kjempet for livet på sykehus.

**Les også:

Norske F-16-fly på vei til Sicilia**

Utvist fra skolen

Ifølge det italienske nyhetsbyrået AGI News hevder imidlertid kilder i den libyske regjeringen at meldingene om Khamis' død er fullstendig ukorrekte.

Khamis er Gaddafis yngste sønn, og kommandør av den libyske elitestyrken Khamis-brigaden.

Amerikanske ambassadedokumenter lekket til Wikileaks avslører at han ble ansett av USA som en mulig arvtaker til farens posisjon som Libyas leder.

I april 2010 ble 27-åringen tatt opp ved IE Business School i Madrid, men ble utvist tidligere denne måneden på grunn av sine bånd til angrep på den libyske befolkningen, ifølge Financial Times.

Hadde han ikke blitt utvist, ville han hatt praksis i en amerikansk bedrift på nåværende tidspunkt, ifølge avisen.

Det skal ha vært dekan Santiago Iñiguez de Onzoño som tok avgjørelsen om å utvise Gaddafi-sønnen etter anbefalinger fra de overordnede for MBA-programmet.

**Les også:

— Statoil risikerer tap i Libya**

Residensen bombet

Det skal ha vært en pilot fra det libyske luftforsvaret som utførte kamikazeangrepet mot Bab al-Aziziya lørdag, melder flere medier.

Allerede dagen etter, søndag, ble hovedsetet rammet igjen, denne gangen i et luftangrep. Samtidig som amerikanske myndigheter hevdet at Gaddafi ikke er et mål, skal residensen hans i Tripoli ha blitt bombet.

Også Gaddafis mer profilerte sønn, den 38 år gamle Seif Al-Islam Gadafi, har studert utenfor hjemlandet, nærmere bestemt ved LSE i London.