Roy, som er luftkoordinator i redningsarbeidet, var selv over åstedet tidligere.

På sletten der politi— og redningshelikopter stadig letter og landet, snakker han om Germanwings-flyet som etter i går formiddag ligger spredd på et område på rundt 100 ganger 200-300 meter.

— Du får ikke inntrykk av at det noensinne var et fly. Du ser at det må ha kollidert i full fart.

Bitene er opp til en meter store. Den ene svarte boksen kom i formiddag til den franske havarikommisjonen i Paris.

Leter etter svart boks

— Førsteprioritet nå er å lete etter den andre svarte boksen og sikre arbeidet for rettsmedisinere og granskerne, sier Roy.

Flyet med 150 mennesker om bord styrtet rundt 12 kilometer fra landsbyen Seyne-les-Alpes. Landsbyen ligger på skillet mellom Provence og Alpene.

Mens politihelikopterene kjører i skytteltrafikk, går traktorer med høyballer i landsbyene gater.

President Francois Hollande besøker i ettermiddag landsbyen som er sentrum for redningsarbeidet.

Det nøyaktige krasjstedet er ikke lokalisert.

— Verste jeg har sett

— Det er overveldende å se stedet, og vite at flyet gikk ned så raskt. Vi har heldigvis ikke hatt så mange flyulykken i Frankrike, men dette er den verste jeg har sett, sier Roy.

Politi og militære vokter åstedet. En buss med rettsmedisinere i beskyttelsesdrakter dro inn til ulykkesstedet i 11.30-tiden onsdag.

Flere pårørende har ankommet Digne. Frankrikes president Francois Hollande, Tysklands forbundskansler Angela Merkel og den spanske statsministeren Mariano Rajoy skal møte pårørende i 14-tiden, ifølge en talsmann til innenriksdepartementet.