— Dere tvang meg inn i et hjørne, og ga meg kun en mulighet, sier massedrapsmannen på videoen.

Les også: Vi har besøkt hjembyen til massemorderen. Les stemningsrapport - og se bilder - fra et samfunn i sjokk.

Sørkoreanske Cho Seung-hui, som drepte 32 personer mandag, postet både bilder, videoer og dokumenter til NBC i tidsrommet mellom de to skyteepisodene mandag.

Da NBC mottok korrespondansen, kontaktet de øyeblikkelig myndighetene.

Pakken inneholder 43 bilder av ham selv der han poserer med våpen, et 23 sider langt brev og 28 videoklipp.

— Dere hadde hundre milliarder muligheter og måter å unngå dagen i dag, sier 23 år gamle Cho på videoopptaket, der han også referer til drapsmennene fra Columbine-skolen som martyrer.

Se videoopptaket til Cho

Blod på hendene - Beslutningen var deres. Nå har dere blod på hendene som aldri kan vaskes av, sier Cho på et utdrag som ble vist på NBC Nightly News onsdag kveld.

Pakken var poststemplet i Blacksburg klokken 09.01 mandag, det vil si knappe to timer etter at Cho hadde drept to studenter, og en drøy halv time før han skjøt og drepte 30 andre og til slutt seg selv.

Brevpakken fra Cho bidrar til å forklare hvor han var og hva han gjorde etter at han drepte de to første studentene på studenthjemmet.

— Dette kan være en ny, kritisk del av denne etterforskningen. Vi holder nå på med å vurdere og evaluere hvor viktig materialet er, sa Steve Flatherty i delstatspolitiet i Virginia onsdag kveld.

– Dør som Jesus I videoopptaket snakker Cho blant annet usammenhengende om å hevne seg på rike.

— Deres Mercedeser var ikke nok, dere drittunger. Deres gullhalsbånd var ikke nok, dere snobber. Deres pengefond var ikke nok. Deres vodka og konjakk var ikke nok. Dette var ikke nok til å fylle deres nytelsessyke behov. Dere hadde alt, sier Cho i sin hilsen fra graven.

Bildene i pakken viser blant annet Cho som poserer med to våpen på en gang. På et annet bilde svinger han en hammer. Han har på seg svart t-skjorte, en vest, fingerløse vanter og en svart cap. På et av bildene retter han en pistol mot tinningen, på et annet sikter han rett inn i kameraet.

— Takket være dere dør jeg som Jesus Kristus for å inspirere generasjoner av svake og forsvarsløse mennesker, sier Cho.

Etterforsket i 2005 Amerikansk politi bekreftet onsdag at sørkoreanske Cho i 2005 ble etterforsket for å ha forfulgt kvinnelige studenter.

To kvinnelige studenter klaget i 2005 til politiet på universitetet Virginia Tech over oppførselen til sørkoreanske Cho Seung-hui, som begikk selvmord etter massedrapet mandag. Kvinnene ville til tross for klagen ikke anmelde mannen, sa politisjef Wendell Flinchum på en pressekonferanse onsdag.

Politiet forklarte videre onsdag at de én gang også hadde fått en henvendelse fra Chos foreldre, som fryktet at sønnen var suicidal. Mannen ble da tatt hånd om av en psykiatrisk klinikk for en kortere periode.

NBC/AP
NBC/AP
NBC/AP