Brannmannskaper gjennomsøkte søndag ruinene av det berømte Camden Market i London, og fant etter hvert frem til arnestedet.

— Vi vet nøyaktig hvor brannen startet, og skal etterforske arnestedet sammen med politiet, sier Nigel Hall i Londons brannvesen til BBC søndag ettermiddag.

Ber folk holde seg unna

Politiet oppfordrer folk til å holde seg unna det brannherjede området mens etterforskningsarbeidet pågår, og ønsker å holde deler av Camden avsperret i tre til fire dager. I deler av området må man gå forsiktig frem, på grunn av frykt for at bygninger kunne rase sammen.

— Det er altfor tidlig å kunne si om årsaken til brannen er av mistenkelig karakter eller ikke, sier politisjef Dominic Clout til Sky News.

Les også: Storbrann i London

Store deler av det populære markedet er ødelagt etter brannen lørdag kveld og natt til søndag. Ingen personer kom til skade, men brannvesenet i London satte inn 20 brannbiler og over 100 brannkonstabler for å få kontroll over flammene.

Verst gikk det ut over lagerområder for det såkalte Canal Market og det kjente puben Hawley Arms. Puben er et populært sted med hyppige besøk av rockestjerner og kjendiser som Amy Winehouse, Pete Doherty og modellen Kate Moss.

– Jeg er knust. Alle jeg har snakket med er i sjokk, sier pubeier Ruth Charles-Ridler.

Puber og nattklubber evakuert

Bolighus, puber og nattklubber i området ble evakuert lørdag kveld etter at brannen brøt ut i 19-tiden lokal tid. Rundt 100 mennesker søkte tilflukt i en idrettshall.

Camden Market er ifølge markedets egen internettside Storbritannias største gatemarked og Londons fjerde største turistattraksjon. Rundt 500.000 mennesker besøker området hver uke.

REUTERS/SCANPIX