Det melder TV-kanalen CBS. Meldingene om angrepet ble ikke umiddelbart bekreftet fra annet hold.

De allierte styrkene som har gått til angrep på Libya, opplyste søndag formiddag at luftangrepene mot Libya fortsetter, melder NTB.

Ifølge det britiske forsvarsdepartementet har britiske styrker angrepet Libyas luftforsvar, hovedsakelig i Tripoli-området.

— Flesteparten av målene var i Tripoli-området, sier talsmann for forsvarsdepartementet generalmajor John Lorimer.

Flere vestlige land innledet lørdag luftangrep og rakettangrep rettet mot mål i Libya. Kina derimot beklager angrepet.

— Kina har registrert den siste utviklingen i Libya, og beklager militærangrepene mot landet, het det i en uttalelse fra Kinas utenriksdepartement søndag.

Kinesiske myndigheter ber ikke om våpenhvile i Libya, men understreker at Kina respekterer Libyas selvstendighet og territoriale integritet.

— Vi håper Libya kan gjenopprette stabiliteten så snart som mulig og unngå ytterligere sivile tap som følge av at den væpnede konflikten eskalerer, het det videre.

Operasjonen vil ta den tiden den tar. Jens Stoltenberg

Stoltenberg: - Ikke lett

  • De norske flyene som skal til Libya, vil være på vingene om få dager. Og operasjonen vil ta den tiden den tar, sier statsminister Jens Stoltenberg om Norges engasjement i aksjonen.

— Norske jagerfly vil være på vingene i løpet av få dager. Og de vil være der fordi vi skal bidra til å virkeliggjøre FN-resolusjonen som ble vedtatt før helgen og som handler om å beskytte sivilbefolkningen mot sin egen regjering, Gadaffis regime, sier statsminister Jens Stoltenberg (Ap) til NRK.

Han tror ikke dette blir noen lett løsning, og utelukker ikke at operasjonen blir langvarig.

— Det er ikke satt noen tidsfrist. Formålet er å sikre sivilbefolkningen og det vil ta den tiden det tar, sier Stoltenberg.

— Vi mener det er viktig og riktig å følge opp de vedtak FN gjør, men vi har ingen illusjoner om at dette er en enkel operasjon, sier Stoltenberg.