— Iran og Russland oppnådd komplett enighet om en pakke som møter alle krav fra det internasjonale samfunn, Iran og Det internasjonale atomenergibyrådet (IAEA), sier tjenestemannen som vil være anonym.

Tidligere fredag møtte Irans forhandlingsleder Ali Larijani utenriksministrene fra Frankrike, Storbritannia og Tyskland i Wien, i et forsøk på å løse striden om det iranske atomprogrammet.

Ifølge Frankrikes utenriksminister Philippe Douste-Blazy var møtet resultatløst, men partene møtes på nytt mandag.

— Vi kom dessverre ikke fram til enighet med Larijani, sa Douste-Blazy etter møtet.

Avtale i fare

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) kommer 6. mars trolig til å avgjøre om striden om det iranske atomprogrammet skal oversendes til FNs sikkerhetsråd.

Larijani var tidligere i uken i Moskva for å diskutere et russisk tilbud om å forsyne iranske atomkraftverk med anriket uran.

Torsdag sa Larijani at en avtale var i fare, fordi USA insisterer på å oversende atomstriden til Sikkerhetsrådet.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov understreket fredag at en forhandlingsløsning på striden er mulig.

— Det er mulig å oppnå en avtale, sa Lavrov.

Islamsk lære

President Mahmoud Ahmadinejad sier at Iran er fast bestemt på å skaffe seg kjernefysisk teknologi og kompetanse og at landet ikke har til hensikt å forhandle om retten til å gjøre det.

Han har tidligere understreket at Iran ikke ønsker atomvåpen, fordi bruk av slike våpen vil være i strid med islamsk lære.

– Vi vil fortsette virksomheten innenfor rammene av ikkespredningsavtalen. Vi mener alle land har rett til å skaffe seg atom-brennstoff og atomteknologi, sa Ahmadinejad under et besøk i Kuala Lumpur torsdag.