• BOM FAST: Det ser ut som vogntoget har prøvd å snu da det kjørte ut fra bensinstasjonen. Så satt det bom fast i midtrabatten.

    FOTO: KEN ROSSLAND

Vogntog kjørte seg fast

Kjørte seg fast i midtrabatt på Nygård.

Klokken 09.09 i morges fikk politiet melding om at et vogntog har kjørt seg fast i Lyderhornsveien på Nygård i Laksevåg bydel.

- Det har kjørt ut fra en bensinstasjon og over en midtrabatt. Så har det kjørt seg fast. Det sperrer ene veibanen. Vi sendte ut en politimann til å dirigere trafikken forbi stedet, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt.

Vi får ofte meldinger om vogntog som kjører seg fast vinterstid og på vinterføre. Det er relativt sjelden å høre om vogntog som sitter fast på gressplener om våren i Bergen.

 

Les også

Semitrailer fast

Kjørte i biler og mur på Minde.

 

Les også

E16 stengt i seks timer

Vogntog kjørte seg fast.

Det ble ikke store trafikale problemer i Lyderhornsveien.  Bilene klarte å lirke seg forbi vogntoget.

Klokken 10.00 hadde en bergingsbil klart å dra vogntoget løs fra plenen.

Sjekk oppdaterte veimeldinger.

 

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.

Velkommen til debatt i Bergens Tidende. Vi setter pris på sterke meninger. I våre kommentarfelt er det høyt under taket, men vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis respekt for andre debattanters meninger, etnisitet, religion og legning. Husk at mange leser dine ytringer her på bt.no. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå. Du må skrive under fullt navn.

Vennlig hilsen Gard Steiro, sjefredaktør.

Siste fra Trafikk

Bilder

SPERRET VEIBANEN: Politiet måtte dirigere trafikken i Lyderhornsveien. Det tok en time før vogntoget kom seg løs. FOTO: KEN ROSSLAND

FAST I RABATTEN: Det er ikke bare på høyfjellet og i trange bergensgater vogntog kjører seg fast. FOTO: KEN ROSSLAND

Kart

Siste saker