Les også:

Apples iPhone 5 vil selges i USA fra midten av oktober, sier kilder til The Wall Street journal. Ifølge avisen, er dette senere enn forventet siden de fleste har tippet på at Apple ville lansere telefonen i september.

I tillegg vil Apple lansere en billigutgave av iPhone 4 om få uker, som vil selges i Kina, skriver business.dk.

HiPhone 5

Men dersom du ikke klarer å vente, kan du allerede nå skaffe deg den nyeste versjonen av iPhone, ihvertfall nesten. I Kina selges nemlig «HiPhone 5» til en svært billig penge, skriver Reuters.

hiPhonen kan fås i ulike prisklasser etter hvilken kvalitet du ønsker på varen. Telefonen er laget ut fra informasjonen som er lekket om IPhone 5. Den er tynnere og ikke så rund i kantene som iPhone 4 og skal være like lett som en plastleke.

Hemmelighetskremmeri

Den første iPhonen ble lansert i 2007. Da var det bare noen få forhandlere som fikk selge telefonen. Dette er en strategi Apple har endret med årene.

Den nye telefonen skal ligne på iPhone 4, men være lettere med et bedre kamera og et mer sofistikert operativsystem. iPhone 4 ble lansert i juni i fjor.

Apple er som vanlig svært hemmelighetsfulle når det gjelder kommende produkter. Selskapet har lansert en ny versjon av iPhone hvert år siden den første kom på markedet i juni i 2007.

hiPhone 5 til venstre og iPhone 4 til høyre.
ALY SONG/Reuters
hiPhone 5 til venstre og iPhone 4 til høyre.
ALY SONG/Reuters