I løpet av årets ni første måneder hadde Vizrt inntekter på 73,8 millioner dollar, eller rundt 433 millioner kroner. Det er en økning på 24 prosent fra samme periode i fjor.

Samtidig mer enn doblet driftsresultatet seg, til 9,9 millioner dollar (58 millioner kroner). Driftsmarginen (driftsresultat som andel av omsetning) er nå hele 17 prosent.

Best på tv-grafikk

Vizrt-sjef Martin Burkhalter er fornøyd med resultatene.

— De sterke resultatene til tv-grafikkvirksomheten vår viser med tydelighet vårt unike produkttilbud innen dette området, sier Burkhalter, ifølge en pressemelding.

Nedgang på nett og mobil

TV-grafikkvirksomheten står for nesten tre fjerdedeler av Vizrts totale inntekter. Det nest viktigste forretningsområdet for Vizrt er medieinnholdshåndtering (MAM). Her har inntektene økt med 23 prosent så langt i år, i forhold til samme periode i fjor.

Vizrt har også en liten ”online & mobile”-divisjon. Her har omsetningen så langt i år gått ned.

— Basert på dagens ordrereserver og resultater tror vi at vi er godt posisjonert for videre vekst dersom det ikke skjer større endringer i det makroøkonomiske bildet, sier administrerende direktør Martin Burkhalter, ifølge en pressemelding.

Kvartalsresultater Vizrt

Pr. 3.kv.-10 Pr. 3. kv.-09
Inntekter 73,8 59,5
Driftsresultat 9,9 4,0

Tall i millioner dollar