Har du hatt flere ukjente anrop på telefonen i helgen? Norsk Tipping får ikke kontakt med en vinner etter helgens Lotto-trekning.

Totalt vant fem spillere toppgevinsten på 2,2 millioner kroner. Mannen fra Florø, som er tidlig i 50-årene, leverte sin kupong via internett 19. januar.

Gjentatte forsøk

Norsk Tipping har prøvd å ringe ham gjentatte ganger.

— Vi vil forsøke igjen både i dag og i morgen, sier trekningsansvarlig Henning Øium i Norsk Tipping til bt.no.

Selskapet har ikke prøvd å sende e-post eller tekstmelding.

— Nei, vi vet aldri hvem som har telefonen. Dessuten er det greit å snakke med folk for å gå gjennom kvitteringer og gi dem råd. Mange setter pris på det, sier Øium.

Norsk Tipping har hatt også problemer med å få tak i en vinner fra Stavanger, men han meldte seg søndag. Han hadde vært på tur og lagt igjen telefonen.

«Skummelt med ukjent nummer»

Det er flere grunner til at selskapet gjerne vil ha kontakt.

— Vi liker å prate med vinnerne, det er kjekt å høre reaksjonen. Det er også mye penger. Da kan det være greit å snakke om det, sier Øium.

Det er ikke uvanlig at Norsk Tipping sliter med å få tak i vinnerne.

— Folk er bortreist og gjerne opptatt. Noen synes også det kan være skummelt med et ukjent nummer. Det kan være mange årsaker, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Pengene blir uansett overført til konto i løpet av uken, og det har hendt før at vinnerne har fått en overraskelse når de har sjekket nettbanken.

PS! Tallene du skulle ha levert inn, er 3-8-11-13-25-29-34. Tilleggstallene var 4, 5 og 17. Vet du noe? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post