Verdens største messe for forbrukerelektronikk, Consumer Electronic Show (CES), nærmer seg med stormskritt.

10. januar åpner dørene til gigantmessen som går av stabelen i Las Vegas, og kampen om oppmerksomheten er allerede i full gang.

Firmaet Behringer som lager musikk— og lydutstyr, har klart å fange vår oppmerksomhet med et iPod-anlegg litt utenom det vanlige.

Med en vekt på cirka 350 kilo er Behringers såkalte iNuke Boom , ikke av den utpreget bærbare sorten.

Her snakker vi med andre ord neppe om mulighet for batteridrift, selv om monsteret av et iPod-anlegg sikkert kunne løftet strandfesten til nye og øredøvende høyder.

En forsterkereffekt på 10.000 watt i et kabinett som måler 120 centimeter i høyden, og nesten to og en halv meter i bredden, flytter garantert luft.

Vi anntar at iNuke Boom i første rekke er et produkt laget i markedsføringsøyemed, men det er visstnok meningen at anlegget som debuterer under CES-messen vil bli å få kjøpt.

Opplaget blir dog begrenset, opplyses det på Behringers hjemmeside. Med en prislapp på 29.999 dollar, er uansett storselgerpotensialet begrenset.

Men mer oppmerksomhet for pengene skal du lete lengte etter. Kanskje noe for oppmerksomhetskåt og kapitalsterk russ med ønske om å eie russefestene?