Friluftsmessen i Grieghallen ble en stor suksess denne helgen. 35.000 mennesker besøkte messen fra fredag til søndag, opplyser Odd Arne Larsen i MX Sport og John Olav Strømme i Grieghallen.

— Det gikk over all forventning, og vi passerte fjorårets besøkstall med god margin, sier Larsen.

Thor Arild Larsen er distriktssjef i Normark Norway, som selger fiskeutstyr. Han betegner messen som en gedigen suksess.

— Helt eventyrlig, sier han.

Søndag ettermiddag hadde han 25 stenger igjen. De var til salgs for 299 kroner.

— Jeg bestemte meg for å droppe prisen med en hundrelapp, og det ble annonsert over høyttaleren, forteller Larsen.

Stang inn

bt.no var til stede og så at Larsen fikk napp da tilbudet ble lest opp. Folk satte kursen mot stand nummer 20. Der rev de med seg det som var av fiskestenger. Det så ikke ut som om de kjøpende tok seg tid til å sjekke hvilke stenger de tok med seg.

— Vi solgte 25 på halvannet minutt. Det var helt vilt, har aldri vært med på maken, sier Larsen.

- Et fint sprell

- Tjener dere penger på dette?

— Ja, det gjør vi, men fortjenesten er ikke all verden, ettersom prisene var lave. Samtidig var messen et fint sprell, og en flott måte å markedsføre seg på, sier Larsen, som altså var en av utstillerne.

Navnebror og arrangør Odd Arne Larsen ønsker ikke å kommentere hvor mye det totalt ble solgt for i Grieghallen.

— Vi hadde seks kassaapprat for to år siden. Nå hadde vi ti. Totalt var vi cirka 180 mennesker i sving med å arrangere dette, utstillerne inkludert, forteller han.

— Neste år satser vi på å sikte enda bredere og få flere med. Vi ville lage folkefest og klarte det. Vi vil jo ikke gjøre dette for å tape penger, men happeningen var det viktigste, sier han.