Onsdag ble boligen solgt for 6,4 millioner kroner. bt.no har vært i ikontakt med selgerne, som ikke ønsker å kommentere saken.

Med på kjøpet følger eiet tomt på 492 kvadratmeter. Huset har kjeller pluss to etasjer og loft. Det ble bygget i 1912, og er altså 99 år gammelt. Interessenter som har vært på visning, forteller at huset bør pusses opp. I prosepektet heter det at boligen «innehar imidlertid en del eldre kvaliteter og har følgelig et generelt moderniseringsbehov.»

47.000 kroner kvadraten

Megleren lokker med «svært gode solforhold og panoramautsikt over innseilingen til Bergen.» Her kikker du ned på Sandviksflaket og bort på Askøy, samt videre nordover mot Lønborg. Det er da også nettopp beliggenheten og utsikten som lokker og driver prisen i været.

Kvadratmeterpisen blir solide 47.000 kroner. bt.no får opplyst av folk som var på visningen at 19 interessenter tegnet seg på meglerens liste.

Kan deles

Huset har vært i samme familie i tre generasjoner og ble kjøpt av dagens eiere. Tidligere var det to separate leiligheter i huset, og dette er mulig å tilbakeføre.

Første etasje består av stue og spisestue, med utsikt fra begge rommene. I samme etasje er det også et soverom, kjøkken, arbeidsrom og toalett.

Andre etasje inneholder et rom/kontor, bad oppusset i 1971, et soverom, to stuer, et eldre kjøkken og et toalett.

I kjelleren er det vaskerom og flere boder, mens det på topp er tørkeloft, kvistværelse og to boder.

Verken selgerne eller DnB Nor Eiendom-megler Erik Alræk ønsker å kommentere saken.