• Det går i buttplugger, dildoer, orgasmekremer og strippestenger, sier Idar Vollvik.

— Vi har bare hatt en eksplosjon i salg av «50 Shades of Grey»-produkter, sier daglig leder Idar Vollvik (47) i nettbutikken Ludo.

- Hva slags produkter?

— Det går i buttplugger, dildoer, orgasmekremer og strippestenger, sier Vollvik.

- Det er helt vilt

Den trønderske forretningsmannen fra Bergen er ikke å alene om å sko seg på sex. Flere medier har den siste tiden rapportert at Kondomeriet har hatt en kraftig salgsøkning rundtom i landet etter at filmen «50 Shades of Grey» kom på kino.

Ludo Store selger offisielle 50 Shades-produkter på lisens. Vollvik forteller at salget av erotiske produkter normalt ligger på 2000-3000 kroner om dagen.

— Nå er vi oppe i 100.000 kroner. Det er helt vilt.

Selv forteller Vollvik at han var skeptisk til å ta inn masse sexleketøy.

— Vi er jo en familiebedrift. Jentene i Ludo sa vi skulle ta produktene inn som en test, men vi har vært veldig konservativ i markedsføringen.

Har tapt mye penger

Det er imidlertid ikke første gang Idar Vollvik forsøker å tjene penger på forbigående fenomener. Tidligere har han blant annet solgt «foxershorts» - inspirert av Ylvis-låten «The Fox».

Ludo Store er organisert under aksjeselskapet Ludo AS.

Ifølge det siste regnskapet, fra 2013, hadde Ludo AS en omsetning på 28,6 millioner og et underskudd før skatt på 13,6 millioner kroner. Omsetningen hadde imidlertid mer enn doblet seg fra året før.