SKRIVER NETTLEKSIKON PÅ DUGNAD. Vitenskapsmenn verden over lager en konkurrent til Encyclopaedia Britannica på dugnad, melder Aftenposten. 2.500 potensielle skribenter har meldt sin interesse, blant dem den norske netteksperten Gisle Hannemyr ved Universitetet i Oslo.

— Jeg synes prosjektet er sympatisk. Disse leksikonprosjektene er i sin natur kollektive prosjekter. Mange mennesker er nødt til å bidra. Ingen vet alt. At man bruker internett til å koordinere en innsats fra folk med ekspertise fra hele verden, synes jeg er et interessant prosjekt, sier Hannemyr.

NETTDOKTOR KUTTER LEGER. Nettdoktor.no tjener ikke nok penger til å holde seg med leger, melder Adresseavisen. Flere tusen norske nettbrukere får dermed ikke stilt spørsmål til tjenesten "Spør legen". Kuttene kommer tross månedlige besøkstall på mellom 80.000 og 100.000, ifølge Nettdoktor.nos egne tall.

— Selvsagt er det paradoksalt at en internettportal som er godt besøkt, må skjære ned på virksomheten. Men det er ikke de besøkende som legger igjen penger. Inntektene må vi hente fra blant annet annonsører eller firmaer som kjøper tjenestene våre, sier Morten Bro Nielsen, som er administrerende direktør i Nettdoktor Norge og Danmark.

KUTTER TEKST-TV-SAMKJØRING. Det blir snart slutt på nordiske nyheter på NRKs tekst-TV. Det nordiske tekst-TV-samarbeidet kan bli avsluttet på grunn av tekniske problemer, skriver Aftenposten. Tekniske forviklinger satt samarbeidet på prøve, og Sveriges Television hevder at "upprepade problem med det nordiska sidutbytet" tvinger selskapet til å droppe samtlige nordiske sider på tekst-tv.(Origo)