SMS-REKORD NYTTÅRSAFTEN. Nesten seks millioner Telenor-meldinger ble sendt i løpet av 1. nyttårsdag. Det er rekord, skriver Dagbladet. Netcom melder også om rekordtall. Den største trafikken fant sted rett etter midnatt. Fra klokka 00.40 til 01.40 ble det sendt 825.000 meldinger via Telenor. I fjor var antallet 540.000 i samme tidsrom.

— På det meste ble det sendt det 270 meldinger i sekundet. Dette er rekord for oss, sier Telenors informasjonssjef Jo Heldaas.

VIL FAGORGANISERE NETTET. LO-forbundet Norsk Grafisk Forbund vil fagorganisere den nye økonomien. En digital avlegger lanseres i løpet av våren, skriver ITavisen.no. Det er satt av to millioner kroner til prosjektet, som er ute på prøve i to år, opplyser El- og IT-forbundet. Kampanjen retter seg i første rekke mot multimediabedrifter og reklamebyråer - arbeidstakere som primært kan gå inn i NGFs nye tariffavtale for informasjonsbransjen. NGF er første LO-forbund som gjør et fremstøt mot nettet.

KLAGER PÅ PS-NEKT. En insatt ved ved Haugesund kretsfengsel klager sin nød til Justisdepartementet etter å ha blitt nektet PlayStation på cella, melder VG.

Mannen, som sitter på brev- og besøkskontroll, ønsker ikke å ha sosial omgang med de andre innsatte ved fengselet. Men den innsatte mener likevel at han har krav på å bli aktivisert for å være best mulig rustet når saken hans kommer opp.(Origo)