FLOKKER TIL REKLAME-STOPP. Nettstedet til det sentrale reservasjonsregisteret mot adressert reklame er en knallsuksess, selv uten noen som helst form for annonsering. Siden registeret åpnet første januar, har 32.000 reservert seg blant annet mot reklame i postkassen, telefonsalg, på mobil og i epost, melder Dagbladet.no.

— På det mest hektiske har vi hatt 4-5 registreringer i sekundet. Det er overraskende høyt, men artig, sier prosjektleder Terje Leiros i Brønnøysundsregistrene. Reservasjonsregisteret finnes på adressen http://www.brreg.no/oppslag/reservasjon.html

BETAL MELKEN MED MOBILEN. Til neste år kan du betale varene i Rimi-Hagens butikker med mobilen. Ericsson og Ica Ahold AB - som eier de vel 1.100 Rimi og ICA-butikkene i Norge - er nettopp ferdig med å teste teknologien som kan erstatte plastkortet som betalingsform, skriver VG, som refererer til fagbladet Fritt Kjøpmannskap.

— Teknologien vil bli innført i butikkene så fort det er tilstrekkelig spredning på den nye generasjonen av mobiltelefoner. Det kan skje til neste år, sier ansvarlig for it-infrastruktur hos Ica Ahold ab, Jan-Olof Jarnsjö til VG.

FØRER NETT-DAGBOK OM DØDSKAMP. Kreftsyke Jan Monrad Tangen kjemper mot den uhelbredelige magekreften i full offentlighet, skriver Bergensavisen. Nettsidene «Kampen mot kreften» på TV2.no følger 54-åringens daglige kamp mot den dødelige sykdommen, med vektkurve, humørgradering og dagbok.

— Dette skal ikke bare handle om meg. Den viktigste grunnen til at jeg har tatt initiativ til dette, er at jeg ser muligheten til å hjelpe andre kreftpasienter og deres familie og venner, sier Tangen.(Origo)