NORSKE NETTBUTIKKER HAR MYE Å LÆRE. Nettkunder møter skrale forhold hos norske nettbutikker, skriver Computerworld. Et flertall av de 22 nettbutikkene som var med i en undersøkelse gjort av Accenture tilfredsstiller ikke forbrukernes forventninger og behov.

— Nettbutikkene må ikke glemme at de driver en forretning som egentlig ikke er forskjellig fra en hvilken som helst annen virksomhet eller butikk. De må kunne sørge for kvalitet i alle ledd. Det hjelper ikke å ha en fargerik site hvis de ikke oppfyller krav om levering og kundeservice, sier Sigurd Fristad i Accenture.

CUBUS NETTSELGER FOR EN HALV MILLION I UKEN. Norges største kleskjede på nettet mener kundenes handlemønster er i endring, skriver digitoday. I løpet av januar har selskapet solgt klær over nettet for hele 500.000 kroner i uken. Totalsalget på cubus.no er høyere enn gjennomsnittet sammenlignet med ordinære Cubus-butikker over hele landet.

— Vi ser i dag en gradvis forandring i handelsmønsteret der flere forbrukere benytter internett som en handelskanal for kjøp av klær, sier butikkansvarlig Paal H. Kristensen.

FENGSLET FOR SEX-MISBRUK ETTER NETTMØTER. To menn i 30-årene er fengslet for å misbrukt to jenter under 16 år seksuelt, melder Bergensavisen. De siktede og jentene skal ha møtt hverandre på en prategruppe på nettet.(Origo)