Kettermann har arbeidet på hoteller i Sveits og London. I syv år arbeidet han som direktør ved Fleischer’s på Voss.

Et godt hotellprodukt

Han er full av lovord om sitt nye arbeidssted.

— Beliggenheten er kanskje en av de beste på Vestlandet. Og denne stillingen gir meg mulighet til å jobbe med et fantastisk hotellprodukt, sier Kettermann, som i dag har en lederstilling i Reiselivets Opplæringssenter.

Voss Fjellandsby er inne i en vekstfase, og opplever markant økning av skigjester og konferanser. Destinasjonen får også stadig mer oppmerksomhet i internasjonale markeder.

— Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og få lov til å være delaktig i utviklingsprosessene i Myrkdalen. Jeg ser på dette som noe av det mest spennende som skjer i Norge på reiselivsfeltet for tiden, mener Kettermann.

Mye som skjer

— Voss Fjellandsby er i stor ekspansjon der hotellet spiller en nøkkelrolle. Vi er derfor veldig glade for å ha fått Kettermann med i teamet vårt. Han har lang lederfaring fra hotelldrift, spisskompetanse innen mat og vin og ikke minst lokal forankring i Vossaregionen. Han blir en viktig ressurs for oss fremover, skriver Elin Bolann, administrerende direktør i Voss Fjellandsby, i en pressemelding.

Den påtroppende direktøren begynner 2. mai og gleder seg.

— Som direktør vil jeg sikre at hotellet drives effektivt og i tråd med kvalitetsambisjonene. Det blir sentralt å sikre godt belegg og fornuftig drift gjennom alle årets sesonger, sier Kettermann.