I Kinsarvik i Hardanger ligger Hordalands eneste fornøyelsespark, Mikkelparken. I fjor satte parken ny besøksrekord med rundt 40 000 besøkende. Og i år satser de på å slå den rekorden.

Nå har de nemlig investert 15 millioner kroner på åtte nye ferieleiligheter og et nytt innendørs lekeland på nærmere 700 m2.

— Vi har gjort litt hvert år, men det vi gjør i år er det største vi har gjort noensinne. Vi har jo stor tro på at det blir bra, sier markedssjef i Mikkelparken, Lars Instanes.

Ferieleiligheter (2).jpg

Mangel på overnatting

Han forteller at det har vært stort press på overnattingskapasiteten i Kinsarvik i sesongen. Nå håper han at de åtte nye ferieleilighetene vil lette litt på presset.

— Leilighetene har seks sengeplasser og utsikt mot Hardangerfjorden og den nye badelagunen som kommer der. Leilighetene er allerede åpen for booking, forteller Instanes.

SkoSkogen.jpg

Innendørs lekeland

I tillegg til ferieleilighetene bygges det altså også et nytt innendørs lekeland som har fått navnet «SkoSkogen». Når det står klart, vil parken få to innendørs lekeland på til sammen 1000 m2.

— Et større innendørs lekeland vil gjøre oss mindre sårbare for eventuelt vått og kaldt sommervær. Målet er at folk kan reise hit uansett vær, sier han.

Lekelandet skal stå klart til åpningsdagen 21. mai og leilighetene er ferdig i midten av juni.

— Vi håper selvfølgelig at dette skal hjelpe på antall besøkendeOg til neste år håper vi å kunne utvide badekapsiteten også.

IMG_2544.jpg