Dermed stakk bergensmannen i 40-årene av med hele fire millioner kroner i Keno.

Til vanlig pleier han å levere én enkelt Keno-rekke for 14 dager i slengen. Men 27. april leverte han ved en feiltakelse sin vante rekke en uke før tiden. Dermed hadde han to deltakelser med den samme rekken, da alle tallene gikk inn under trekningen 3. mai.

— Ja, jeg må innrømme at jeg gikk litt surr med tiden og var litt kjapp på avtrekkeren. Men hva gjør vel det når resultatet ble 4 millioner kroner i stedet for 2 millioner, sa den fornøyde bergenseren da gladtelefonen kom fra Norsk tipping.

- Er bare helt utrolig

Mannen sier han spiller en fast Keno-rekke hver dag, men leverer annenhver uke for å spare tid.

— At jeg skulle ha så flaks den éne gangen jeg gjorde feil, er jo bare helt utrolig, medgir bergenseren, som ønsker å være anonym.

FULL POTT: Mannen spilte Keno på det øverste nivået, og innkasserte dermed spillets førstepremie.
Arkiv

Overfor Norsk Tipping har han sagt at han vil bruke gevinsten til å nedbetale gjeld. Deretter skal han tenke seg godt om, før han bestemmer seg hva resten av pengene skal gå til.«Tabbe»-rekken ble levert på Coop Extra på Nyborg.

Doblet Viking Lotto-gevinst

Det ikke første gang at en spiller fra Hordaland blir belønnet for å tabbe seg ut med innlevering av tipperekker. En mann fra Austrheim doblet tidligere i år førstepremien på 31,5 til 63 millioner kroner i Viking Lotto, etter å ha levert den samme kuppongen to ganger.

— Det er svært spesielt. Hver gang noen vinner førstepremien i Hordaland, så klarer de altså å doble premien ved å tabbe seg ut, skratter Remo Sjonfjell, kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping.

Han sier det er svært langt mellom lønnsomme tabber i tippe-verdenen.

— Jeg kan huske ett annet tilfelle for fem-seks år siden. Da var det et ektepar som levert den samme kuppongen, fordi de trodde den andre hadde glemt det. Selvfølgelig var det akkurat den helgen at den faste rekken gikk inn, minnes Sjonfjell.