Bryllupet går over to dager i Monaco, 1. og 2. juli. Ifølge fyrstepalassets hjemmesider har paret valgt seg noen partnere som skal bidra til feiringen. Deretter opplyser de hvilken champagne som skal fylles i glassene, blant annet en årgang spesielt laget for anledningen. Paret opplyser også hvilken bilmodell som skal brukes bryllupsdagene, og skryter av hybridsystemets lave CO2-utslipp.

For signeringen under bryllupsseremonien har paret valgt en spesialdesignet penn, juvelbesatt og med parets monogram inngravert.

Programmet for bryllupet begynner å ta form, og et av høydepunktene for folket i Monaco blir gratiskonserten 30. juni. Da inviterer fyrst Albert og hans forlovede til to timers konsert med countryrockbandet Eagles på Louis II Stadium. Det er ventet rundt 15.000 tilskuere.

Fredag 1. juli er monegaskerne invitert til slottsplassen for å overvære den borgerlige seremonien på storskjerm. Selve seremonien foregår i tronerommet på fyrstepalasset. Etterpå vil de nygifte komme ut på slottsplassen der det er duket til buffé for folket. Kokkene serverer retter fra Monaco og brudens hjemland, Sør-Afrika.

Dagen etter er det offisiell middag med blant andre det norske kronprinsparet. Middagen serveres på Operaterrassen og blir etterfulgt av fyrverkeri og ball i operaen.

Rett eller galt å la sponsorer betale regningen. Fyr løs i kommentarfeltet!