Æ BÆ! : En trønder meldte skade på en oppblåsbar sau etter telttur. Sauen hadde han fått av kompisene sine i gave, og han ønsket å ta den med på turen. Der traff han på levende sauer, og en av disse hadde kommet seg inn i teltet og bitt den oppblåsbare sauen i stykker. Skademeldingen sa ingenting om den var oppblåst eller ikke, da artsfrenden gikk til angrep. Trønderen fikk erstattet sauen.

HELLIG VANN: En ulykkelig pilegrim hadde vært på pilegrimsreise til Mekka, og hadde fått med seg en flaske med hellig vann. På reisen hjem ble det hellige vannet helt ut av sikkerhetsvaktene. Han ville ha dekket nye flybilletter til Mekka for å hente nytt hellig vann. Han fikk avslag.

SHOPPINGKRISE : En dame nord i landet ble syk på storbyferie. Fordi hun var sengeliggende én dag, hadde hun gått glipp av en shoppingdag, mente hun. Hun ønsket økonomisk kompensasjon for denne dagen. I og med at hun var sengeliggende, fikk hun det hun ba om.

UTEN SEX: En mann fra Østlandet var på ferietur til Sverige da han fikk et flåttbitt på penis. Det hemmet ham såpass at han ikke kunne ha sex med konen. Han måtte derfor være avholdende, men var så omtenksom at han kjøpte inn sexhjelpemidler til konen. I tillegg til å kreve erstatning for innkjøp av sexleketøy, lurte han også på om det «er noen satser for ødelagt feriesex». Den uheldige østlendingen fikk dekket legeutgifter til behandling av flåttbittet, men ikke sexleketøy til konen, og heller ikke tapt feriesex.

MAGEN I ULAGE: En nordlending med mageproblemer hadde nettopp landet på en flyplass i Norge etter å ha besøkt tre verdensdeler, ifølge skademeldingen til Tryg. "Forskjellige bakteriekulturer gjør som du sikkert vet magen i ulage", skrev han. Han hadde nettopp fått ut bagasjen sin, og plassert den på en bagasjetralle da han fikk behov for å komme seg på toalettet fortere enn svint. Mens han var på toalettet stjal noen koffertene. På grunn av de spesielle forholdene fikk han erstatning, selv om han ideelt skulle hatt tilsyn med bagasjen.

MOBILT SKATTKAMMER: En mann ringte inn på vegne av konen som hadde mistet mobilen i toalettet. Mobilen hadde vært oppbevart i trusen hennes, eller som mannen kalte det i skademeldingen: «det mobile skattkammer». Hvorvidt konen plasserte mobilen i trusen fordi hun ønsket å sikre at mobilen ikke ble stjålet, eller for å motta mange ubesvarte anrop, sto det ingenting om i skademeldingen. De fikk avslag da det verken var tyveri eller skadeverk etter reisevilkårene.

SEX TRØBBEL: En mann fra Østlandet var på ferietur til Sverige da han fikk et flåttbitt på penis.