BT lanserer i dag en søkbar database som inneholder samtlige styreverv i selskaper registrert i Hordaland. Dermed kan du se hvem som er med å styre næringslivet i fylket vårt.

I tillegg får du opp hvem som sitter i flest felles styrer med den du har søkt på. Slik kan du oppdage nettverk og sammenhenger som du kanskje ellers ikke ville sett.

For å hjelpe deg i gang med søkingen, har vi tatt ut en liste over samtlige personer som sitter på 25 eller flere styreverv. Ved å klikke på navnet i listen under, vil du komme direkte inn i søket på denne personen. Her vil du altså få opp hvilke styrer personen sitter i, og ikke minst hvem de oftest sitter i samme styrerom med.

Vital Eiendom tar topp tre To kvinner havner aller øverst på listen over personene med flest styreverv i Hordalandsselskaper.

Med henholdsvis 80 og 68 styreverv, skulle man ikke tro at Gro Kristin Boge og Bodil Valland Steinhaug hadde tid til annet enn styremøter. Sannheten er imidlertid at de har styrevervene i kraft av sin jobb.

Boge er nemlig administrerende direktør i Vital Eiendom, mens Valland Steinhaug er direktør for økonomi og IT i samme selskap. Gjennom disse stillingene sitter de to i styrene i en rekke eiendomsselskaper. Det samme gjelder nummer tre på listen, Anders Aagenæs, som er direktør og spesialrådgiver i Vital Eiendom.

Barnehagegründer De neste på listen er eiendomsbaron Tom Rune Pedersen og investor Espen Galtung Døsvig. De sitter også begge i en rekke eiendomsselskaper.

Den første næringslivstoppen på listen, er DOF-sjef Mons Svendal Aase. Barnehagegründer Rolf Tore Andersen er også blant de ti personene med flest styreverv i selskapene i Hordaland.

Videre på listen vil du finne en rekke kjente navn fra næringslivet på Vestlandet, men også noen du kanskje ikke har hørt om før.

Som sagt er listen over bare til inspirasjon. Gå selv til vår database og søk på personer eller bedrifter for å se hvilke styrer en person sitter i, og ikke minst hvem andre personen oftest møter i styrerommene.