• Det er selvfølgelig hyggelig at vi så smått begynner å se resultater av en systematisk nyhetssatsing på nettet. Vi er nå bedre oppdatert hele døgnet enn vi har vært tidligere, og dette er tydeligvis noe nettbrukerne har merket seg, sier redaksjonssjef for Internett i BT, Jan Nyberg.

— Men de store satsingene som vi virkelig har forhåpninger til, er ennå ikke lansert. De første vesentlige endringene vil BTs nettbrukere først få tilgang til tidlig på sommeren, og da vil det gå slag i slag fremover hele sommeren og høsten med den største multimediesatsingen i BTs historie. Lykkes vi med dette, skal den beskjedne fremgangen vi har hatt nå blekne, tror han.

I løpet av juni kommer bt.no med helt nytt innhold og ny design, seinere kommer en ambisiøs og omfattende fotballweb, mens en ny, altomfattende byguide forventes å være på luften tidlig på høsten.

Dessuten ligger det an til et spennende samarbeid med TV Hordaland, og nye muligheter med bredbånd. Alt dette skal til sammen gjøre bt.no til en multimedieweb som ikke kan sammenliknes med dagens heller beskjedne tilbud.