Det er nettportalen Lycos som har laget listen over hvem og hva nettbrukere søker oftest etter. Kournikova har lenge vært det ubestridt mest populære idrettsnavnet i nettsøk, men hennes dalende karrierekurve og voldtektstiltalen mot Bryant har ført til et rollebytte.

Bryant var langt framme også i fjor, men har avansert fra 72. til 6. plass på listen over de mest søkte personer og uttrykk. Kournikova har falt fra 12. til 37. plass, og faktisk havner kvinnen som anmeldte Bryant for voldtekt lenger oppe på listen!

Blant idrettsnavn topper Bryant foran Kournikova, Michael Jordan, David Beckham, Allen Iverson, Serena Williams, LeBron James og Muhammad Ali. Interessant å legge merke til at hele fire av de syv mest populære idrettsutøverne kommer fra basketball.

De fem foran Bryant på søkelisten er for øvrig fildelingstjenesten KaZaA, popsangeren Britney Spears, den japanske tegnefilmserien Dragonball, hotellarvingen Paris Hilton (som fikk en sexvideo lagt ut på nettet) og det amerikanske skattevesenet IRS.

POPULÆR: NBA-stjernen Kobe Bryant er den mest populære idrettsutøvereren på internett, ifølge Lycos
REUTERS