Asono går rett i strupen på de med slunken lommebok med sin asono Basic.

"Grei nok", tenkte jeg etter at forpakningen var åpen og " grei nok" var den umiddelbare dommen etter at alle bestanddelene (hvilket ikke var særlig mange) var lagt ut på bordplaten. Det beste som kan sies om Asonos frieri til de av oss med et stramt budsjett er at det er såre enkelt å overføre musikk til spilleren. Glem den medfølgende programvaren.

Plugg den medfølgende USB-kabelen inn i PC-en, høyreklikk på hvilken som helst musikkfil (så lenge det er en MP3 eller WAV, vel å merke), velg send til enheten og vips er musikken overført. Overføringshastigheten til Asonos Basic AB-600 er lynkjapp og slår selv oddsfavoritten iPod nano i hurtighet.

Etter dette er det et sjansespill om du greier å få spilt av låten eller ikke, for spilleren er alt annet enn intuitiv i grensesnittet. Dessuten er den rimelig kresen i hva den har lyst til å spille av for deg og ikke. Kanskje gjaldt dette kun det testeksemplaret vi hadde, men det er allikevel grunn nok til å være på vakt mot Asono Basics lunefulle temperament.

Både lyden og kvaliteten på hodetelefonene er akkurat som ventet av en spiller i denne priskategorien, men det mest skuffende av alt er at det liksom ikke finnes noe som taler for et kjøp av nettopp denne modellen når det finnes langt bedre alternativer på markedet i samme prisklasse.

Anmeldt av FRODE SINGSAAS