Slagordet er fjernet fra hjemmesiden til fritenkergruppen Church of Satan, som ble grunnlagt av Anton LaVey i 1966. Maskinvareprodusenten Apple, som med hell har brukt samme slagord, har med advokathjelp sørget for at slagordet og et bilde av grunnleggeren ble tatt bort. Borte er også underteksten "Made with Macintosh", som refererer til maskinmodeller i Apple-porteføljen. Etter noen samtaler med Apples advokater innså webmaster Peter Gilmore at slagordet neppe hadde noen fremtid på nettstedet, melder nyhetsbyrået Reuters.

Apple slo seg i sin tid opp som en rebell på maskinvaremarkedet. I en PR-kampanje kalt "Think different" satset selskapet på revolusjonerende fritenkere som fysikeren Albert Einstein og rettighetsforkjemperen Martin Luther King jr.

Menigheten til avdøde Anton LaVey ble imidlertid for drøy, selv om "satan" ifølge Church of Satan på hebraisk betyr "en opposisjonell". Gruppen forsøker samle personer som ser seg selv som fritenkere.

— Tenker vi for annerledes for deres kunder, spør Gilmore i et brev til Apples advokater, som er lagt ut på Church of Satans hjemmesider, www.churchofsatan.com

Apple ønsker ikke kommentere saken overfor nyhetsbyrået Reuters. (Origo)