Tre personer vant toppgevinsten på 4,7 millioner kroner. Norsk Tipping har fått tak i to av dem. Begge bor i Vestfold. Tredjemann, som er fra Nordfjordeid i Sogn og Fjordane, vet fortsatt ikke at han er nybakt millionær.

Kjøpt på Narvesen

— Vi har ikke fått fatt i mannen. Jeg vet ikke om fyrer i peisen eller river klisteret av skiene sine. Uansett: Han har ikke svart så langt, sier trekningsredaktør Roar Jødahl i Norsk Tipping til bt.no.

Den heldige nordfjordingen er 32 år gammel. Han kjøpte gullkupongen på Narvesen i Nordfjordeid lørdag.

— Han kan dermed ikke ha reist så langt, sier Jødahl.

Superlottolykke

Fem andre personer i Hordaland og Sogn og Fjordane ble også millionærer lørdag kveld: De fikk en million kroner hver da superlotto-potten ble delt ut. Fire av de nybakte millionærene bor i Hordaland. En bor i Sogn og Fjordane.

Hele potten på 50 milioner kroner kunne gå til én person alene, men slik ble det ikke. I stedet deler 50 personer potten. I tillegg var det altså tre personer hadde syv rette og vant toppgevinsten på 4.732.220 kroner. Dermed ble til sammen 53 personer nybakte millionærer.

— Søndag stiller beredskapstroppen til Norsk Tipping på jobb for å ringe rundt til de 50 superlottovinnerne, sier Jødahl.

Her kan du se hvor alle de 50 superlottovinnerne bor.