Apple har etter alle solemerker en ny utgave av iPhone på vei de kommende månedene. Det ryktes imidlertid både det ene og det andre, og foreløpig er det ingenting som er sikkert.

En ansatt hos en av USAs største mobiloperatører, AT&T, skal ha sendt en e-post til teknologinettstedet Gizmodo, hvor det antydes at Iphone 5-lanseringen for USA skal skje de to siste ukene i september, skriver Amobil.no.

Tradisjonen tro, vil Apple sannsynligvis lansere sin nye iPhone i USA en stund før resten av verden får delta i herlighetene. Ryktene sier også at Russland kan forvente å få telefonen på markedet i november, mens Kina kan få den allerede i oktober.

Foreløpig har ingen norske mobiloperatører gjort det mulig å forhåndsbestille iPhone 5, hvilket tyder på at det sannsynligvis fortsatt er en stund til telefonen kommer til Norge.

Ifølge Computerworld vil iPhone ha et åtte megapikslers kamera, det vil si at du får like høy oppløsning på bildene som med et vanlig kompaktkamera. Skjermen skal også være bedre enn Iphone 4, som er på markedet nå.