- Hva ble du mest overrasket over?

— Ingenting. Og det er jeg veldig glad for! Alt dette er opplysninger jeg vet ligger på nett. Det hadde vært verre om de hadde funnet noe uventet.

- Fant de noe du ikke ønsker skal være tilgjengelig?

— Nei.

Fant de mer eller mindre om deg enn du hadde forventet?

— Det var omtrent det jeg hadde trodd.

- Hvor forsiktig er du med å legge ut informasjon om deg selv på nett?

— Veldig forsiktig, vil jeg si. Jeg hadde en blogg tidligere, der jeg skrev mye mer personlig enn den bloggen jeg har i dag. Det var ikke veldig personlige greier, men jeg fikk høre at det uansett ikke var noe smart, fordi alt du skriver kan vris og vendes på. Det var min sportssjef, skolen og mamma som rådet meg til å legge ned den bloggen. Etter det er jeg blitt mer forsiktig. Du vet, det er nesten som en tatovering: Når du først har lagt ut noe på nett, er det gjort. Det hjelper ikke om det går 10, 20 eller 50 år.

- Hva er din holdning til å legge ut i n formasjon om andre?

— Jeg har samme holdning til det som når det gjelder meg selv. Mine venner og jeg kan legge ut noen bilder og sånn, men vi tenker oss om før vi gjør det. Det du ikke liker at andre gjør mot deg, skal du heller ikke gjøre mot andre. Det du skriver på veggen til noen på Facebook, for eksempel, burde ikke være verre enn at hvem som helst skal kunne lese det.

- Hva slags type informasjon om deg selv er du mest redd for at skal havne på nett?

— De største skandalene er jo det som omhandler sex. Eller noe med fyll. Da får du pes uansett. Og det gjelder jo samme hvilket yrke eller posisjon du har. Jeg hadde fått angst om noe slikt hadde kommet ut.

- Har du opplevd noe ubehagelig på nett?

— Nei.

- Det viser seg at du har en blond navnesøster på din egen alder som er glamourmodell. Visste du at hennes bilder kommer opp når man søker på deg?

— Jeg har sett det, ja, synes egentlig at det er litt komisk. Jeg har noen kompiser som har fått litt bakoversveis når de har søkt på navnet mitt, men de som kjenner meg, vet at jeg aldri ville stilt opp på noe slikt.