Konkursspøkelset truer fremdeles Ludo-sjef Idar Vollvik. Årsaken til konkursbegjæringen er at Ludo Mobil, ikke klarte å bla opp de 20 millioner kroner de skyldte Ventelo innen fredag 16. februar.

Men klokken 12 mandag la Ludo-sjef Idar Vollvik ut følgende melding på Facebook: «Vedrørende saken: Ludo — Ventelo, kommer det mer info om dette utover dagen.»

Først sent mandag kveld ble det lagt ut mer iformasjon om saken på nettsiden til Vollvik. Da skrev han: «Det er nå positiv dialog i mellom partene, og jeg håper og tror på en endelig løsning i morgen.»

Det har ikke lykkes bt.no å få en kommentar fra Vollvik så langt i kveld.

Pengestrid

Etter en lengre feide om hvem som skyldte hvem penger, inngikk partene 31. januar en avtale der konkursbegjæringen mot Ludo ble trukket tilbake, dersom mobilselskapet betalte 20 millioner innen 16. februar.

Vollvik & Co betalte umiddelbart et beløp på en million kroner, senere syv millioner kroner til, men så sa det stopp.

«Ludo Mobil har ikke innfridd betingelsene i henhold til avtalen mellom Ludo Mobil, dets aksjonærer og Ventelo signert 31. januar», skrev Ventelo i en melding på sin hjemmeside fredag ettermiddag.

«Det innebærer at Ventelo fastholder konkursbegjæringene mot Ludo Mobil, Ludo Group, Vollvik Invest og Tantor65. Videre betyr det at Ventelo ikke lenger er forpliktet til å levere mobiltjenester til Ludo»

Ventelo oppfordrer Ludos rundt 40.000 kunder til å finne en annen mobilleverandør snarest.

— Alltid utfordringer for gründere

Striden med Ventelo var fjerde gang Vollvik eller hans selskaper ble konkursbegjært siden 2009.

— For en gründer er det alltid utfordringer og ting å tenke på, men i denne saken synes jeg vi fikk urettmessig mye å tenke på, sa Vollvik til bt.no etter at de første åtte millioner kronene var innbetalt.

Saken er berammet for Bergen tingrett 1. mars.