I år ble skolecupen arrangert etter en ny modell, med en egen sluttspilldag med semifinaler og finaler. Det ble spilt kamper på Nymark kunstgress fra kl. 09.00 til 14.30, med mye bra spill.

Ytrebygda gjentok

I gutteklassen gjentok Ytrebygda bragden fra i fjor. I finalen mot Ortun ble det et tett og tøft oppgjør, men utover i andre omgang viste Ytrebygda seg som det beste laget. Mens Ytrebygda i all hovedsak satte sine sjanser var Ortun flere ganger alene med keeper, uten at det endte med scoring.

Temperaturen var høy underveis, og det ble delt ut to røde og to gule kort. Til slutt stod det 4-1 til Ytrebygda blant annet etter hat-trick av venstreback Lars Skage.

Åstveit suveren

I jenteklassen var Åstveit ganske suverene og vant 7-1 mot Os i semifinalen og 6-1 over Austevoll i finalen. Med toppseriespiller Kristine Hegland på laget, var det ingen som kunne true jentene fra Åstveit.

Resultater sluttspill skolecupen for ungdomsskoler:

Jenter — Semifinaler:

Kleppestø - Austevoll 1-2 (e.e.o.)

Os - Åstveit 1-7

Jenter - Finale

Austevoll - Åstveit 1-6

Gutter - Semifinaler:

Slåtthaug - Ytrebygda 1-6

Stord - Ortun 2-3

Gutter - Finale

Ytrebygda - Ortun 4-1

Hordaland Fotballkrets gratulerer vinnerne av årets skolecup for ungdomsskoler og takker samtidig alle deltakende skoler for flott innsats!

Kjenner du noen på lagene eller spilte du selv? Skriv din kommentar i kommentarfeltet under!

SUVERENE VINNERE: Jentene fra Åstveit ungdomsskole var helt overlegne i årets finale og vant til slutt 6-1 mot Austevoll.
Jan Otto Solberg
SATTE SJANSENE: Den store forskjellen på vinnerne i gutteklassen fra Ytrebygda og finalemotstanderne fra Ortun var effektiviteten foran mål. Ytrebygda vant til slutt 4-1.
Jan Otto Solberg