38-åringen er savnet fra sitt hjem i Straume-området på Sotra.

6. februar gikk politiet ut og etterlyste ham. Inntil det hadde man undersøkt om han hadde vært på en ikke varslet reise.

Han ble sist sett ved busstoppet Knarrevik på Sotra søndag 29. desember 2013. ## To tips sjekket

Det er siste stopp før Sotrabrua i retning Bergen. Han gikk av bussen klokken 13.45. — Han hadde da tatt bussen fra Straume, sier Torbjørn Mørk, politioverbetjent ved politiet på Sotra.

— Har dere mottatt tips om forsvinningen?

— Vi har fått to henvendelser, og begge er sjekket ut. Det har ikke vært bevegelser på konto eller telefon siden han forsvant, svarer Mørk.

— Hva har dere gjort i saken?

— Det er gjort en del etterforskning, uten at jeg kan gå inn på detaljer.

Har hatt søk

Den savnede mannen er fra Romania, men har bodd i Norge i flere år. Han har arbeidet og har familie her. Han er cirka 180 cm høy, tynn og om lag 70 kg. Han har kort, mellomblondt hår.

Han hadde på seg svart jakke, blå dongeribukse, rød- og svartstripet genser og joggesko med oransje mønster da han sist ble sett.

— Vi har hatt søk i området der han sist ble sett, og vi vurderer ytterligere søk. Da tar vi nok også utgangspunkt i busstoppet på Knarrevik, men utvider søket, sier Mørk.

Ber om tips

— Har dere mistanke om at han er blitt utsatt for noe kriminelt?

— Nei.

Politiet er interessert i tips i saken. De kan politiet kontaktes på 02800 eller 56 31 58 00. Kontakt BT ved å sende MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post